18 Nov

Påvirker slankepiller kvaliteten af ​​din søvn?

Et stort antal piller og andre former for medicin er tilgængelige i håndkøb disse dage med henblik på at hjælpe med vægttab. Mens mange af disse piller gør giver nogle fordele, det er også vigtigt at forstå, at de også kan være årsag til en række forskellige bivirkninger. Påvirker kvaliteten af søvn er bare en sådan bivirkning, som bør tages alvorligt, trods alt søvn er en meget vigtig del af livet. Men hvorfor sker det?

kvinde kigger skeptisk på slankepiller

Mange slankepiller er stimulerende baseret, så det er ligesom at drikke store mængder af kaffe eller andre energi typen drikkevarer. Ligesom kaffe og disse andre drikkevarer kost piller kan have effekt din søvnkvalitet, enten holde dig oppe hele natten eller i det mindste fører til langt mindre afslappende søvn, end du har brug for.
Nogle slankepiller kan også være ansvarlig for at udløse nervøse tanker og angst, disse følelser kan også gøre rolig søvn vanskeligere at opnå.

Et hurtigt vægttab, men er det det værd?

Et af de store problemer med en slankepille der hjælper på vægttab, påvirker kvaliteten af din søvn i løbet af natten er, at det kan forlade dig følelsen groggy og ikke udhvilet i dagtimerne. Dette kan føre til irritabilitet, en nedtrykthed, øget appetit og et ønske om flere stimulanser. Selvfølgelig tager yderligere stimulanser i form af ekstra kost piller eller nogle af disse drikkevarer kan gøre problemet endnu værre.

En anden måde at kost piller kan påvirke søvnmønstre er, at de undertiden kan forårsage fordøjelsesproblemer. Den måde, at nogle slankepiller arbejde er at reducere eller blokere fedt absorption. Disse lægemidler er designet til at interagere og afbryde den normale fordøjelsesprocessen så fordøjelsesproblemer er ikke ualmindelige. Selvfølgelig kan disse fordøjelsesproblemer også føre til søvnproblemer på grund af en følelse af at være ubehageligt hele natten. Disse symptomer kan være forhøjet, hvis du spiser nogen højt fedtindhold eller fedtet fødevarer (som er lidt bagslag alligevel, hvis du forsøger at tabe sig).

I de mest alvorlige tilfælde fordøjelsesproblemer såsom sløvhed, kunne mavekramper og dehydrering forekomme, især hvis en person oplever alvorlig diarré symptomer. Nogle kost piller kan også forårsage en person til at føle sig veltilpas, som ikke er befordrende for en god nats søvn enten.

Kost og diæter

Der er også nogle fødevarer, som kan påvirke kvaliteten af en persons søvn. Søvn er en af de vigtigste behov en person har, men det er overraskende, hvor mange mennesker lider af ikke at få en god kvalitet snooze.

Hvis du tager over skranken kost piller og opleve nogen af disse symptomer i en svær form så er du virkelig nødt til at enten stoppe med at tage kost piller helt eller i det mindste tænke på at skifte til en anden type medicin. Ligeledes, hvis du oplever urolig søvn uden at tage kost piller, du bør afholde sig fra at tage alkohol, koffein eller nikotin om aftenen. Alle disse ting kan påvirke kvaliteten af din søvn også.