12 Oct

Autoriserede Behandlere

Sådan søger du


Hvis du ønsker at søge på en kliniks navn, adresse eller telefonnummer, så skriv søgeordet i tekstfeltet øverst til venstre.

Hvis du ønsker at søge på en specifik behandlergruppe, f.eks. fysioterapeuter, kiropraktorer eller lignende, så vælg en specifik behandlertype. Bemærk venligst, at siden opdateres ved ændring af behandlertype – nogle behandlere har nemlig nogle ekstra søgefunktioner, som kommer frem på denne side efter valg af behandlergruppe.

Hvis du ønsker at søge i et bestemt område, kan du vælge enten et amt eller et postnummer interval, f.eks. 1000-2999 for alt i Storkøbenhavn.

Om Jland. dk

Jland. dk er en digital vejviser til samtlige autoriserede behandlere i Danmark. Det gør det nemt for den professionelle behandler at lokalisere den behandler, der skal overtage patienten, og den hjælper patienten med at navigere rundt i et hav af behandlingstilbud.

Jland. dk optager kun autoriserede eller på anden måde anerkendte faggrupper på sundhedsområdet, og vi samarbejder med de relevante fagforbund og foreninger for at sikre, at alle stamdata er pålidelige og opdaterede.

Jland. dk tilbyder også hjemmesider, som er særligt designet til behandlere. En hjemmeside er et unikt udstillingsvindue på nettet og giver behandleren mulighed for at komme i kontakt med nye og gamle patienter.